Retraite en Healing 31 oktober t/m 3 november 2019

Retraite door Xie Chuan en Jeanne Verhulst

De vorige stilteretraites met deze leraar hebben  zulke positieve reacties opgeleverd, dat ik heb besloten hier een vervolg aan te geven. Ik wil anderen ook de kans bieden een dergelijke positieve ervaring op te doen. De retraites zijn als eilanden in de woeste zee van het leven, waar je even helemaal tot rust mag komen. Door de verstilling, de inzichten die Xie ons aanreikt, en zeker ook de (stilte-) ervaringen gedurende de oefeningen kunnen er nieuwe wegen voor je open gaan.

Xie brengt je in het vormloze veld, waar je blokkades verdwijnen. Mijn persoonlijke ervaring is dat ik nieuwe keuzes durf te maken in mijn leven en beter kan omgaan met de daaraan gekoppelde emoties. Mijn leven is sindsdien wezenlijk anders, de verstilling blijft in mij en laat me anders in het leven staan.

Over Chineng Qigong leraar Xie Chuan.

Ik heb met hem zeer goede ervaringen opgedaan. Xie is in staat zo’n krachtig helend veld neer te zetten, dat er werkelijk iets essentieels in je geraakt wordt. Oude patronen waarin je vast zit overstijg je naar een nieuw bewustzijn. Hij is in staat je essentie te zien  en je daar bewust van te laten worden. Hij gaat voorbij de vorm.

Over het klooster

De Weyst werd opgericht in november 1984 in het voormalig Kapucijnen klooster te Handel en is gebaseerd op de ideeën van Mahatma Gandhi, Lanza del Vasto, de vredes en milieu bewegingen. Met een biologische moestuin en boomgaard streven wij verantwoordelijkheid voor het milieu na. Tegenwoordig functioneert De Weyst als groepscentrum en biedt het accommodatie aan tal van gezelschappen met diverse achtergronden. In de Weyst wordt voor alle gasten vegetarisch en biologisch gekookt met verse groenten uit eigen tuin en afgestemd op de groep en het programma.

Data:              donderdag 31 oktober, 10.00 uur t/m zondag 3 november 2019, 16.30 uur.
Locatie:           Groepscentrum De Weyst – Handel  (NB)  (voormalig Kapucijnenklooster),
Pater Petrusstraat 21, 5423 SV Handel
Website:          www.sidbachrach.com/page3.html
Dieetwensen: Deelnemers kunnen vanaf september hun dieetwensen opgeven. Wij doen ons best om hieraan tegemoet te komen.
Kosten:           € 495,= incl eenpersoonskamer, vol pension, koffie, thee en incl. BTW.
Inschrijven:  inschrijfform-stilteretraite-31-okt-tm-3-nov-2019
Printvriendelijke versie van deze pagina:  folder retraite 31 oktober – 3 november 2019
Nieuwsbrieven:  Nieuwsbrief retraite okt 2019 – nr2 20 september 2019