Verdiepingsochtenden Chineng Qigong

In Alphen aan den Rijn, in de studio van Energy Inn, meestal op de laatste zaterdag van de  maand.

Heb je zin om dieper in te gaan op  bepaalde oefeningen van Chineng Qigong? Echt te ervaren wat de oefeningen voor zowel lichaam als geest voor je kunnen betekenen? Om in jezelf een stap te zetten in je proces van bewustwording en verstilling? Even de tijd om echt naar binnen te gaan en jezelf in alle opzichten te ontmoeten? Of wil je een vervolg geven aan de stilteretraite, waar je aan hebt deel genomen?

Door deelname aan deze verdiepingsochtenden Chineng Qigong kan je uit de andere lessen meer voor jezelf halen. De ochtenden zijn ook op zichzelf te volgen.
Iedere ochtend gaan we belangrijke oefeningen uitdiepen en langere tijd ervaren. Pas wanneer je een oefening wat langer kunt doen, ga je voelen wat de oefening nou eigenlijk met je doet. Je komt in jezelf blokkades tegen, waar je mee aan het werk kunt. Er is ook meer tijd om op de achterliggende theorie in te gaan.

Iedere ochtend heeft een of twee oefeningen, of een reeks, die we uitwerken. Iedereen kan er aan deel nemen, je voert de oefening op je eigen niveau uit. Er zijn slecht 12 plaatsen beschikbaar,  je kunt je opgeven via de mail. Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd, waarop ook de betalingsvoorwaarden  vermeld staan.

Data:        meestal de laatste zaterdag van de maand >> eerstvolgende op 31 augustus.
De bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, dus meld je tevoren aan.
Tijd:         10.00 – 13.00 uur
Locatie:    De Vijf Elementen, Henri Dunantweg 40B,  Alphen aan den Rijn (vlakbij het ziekenhuis).
Kosten:     € 35,=

Voor meer informatie en aanmelding ga naar Contact