Workshop Qigong voor gezonde nek / rug / schouders

Heb je ook af en toe last van vastzittende rug, nek of schouders? Je merkt het doordat je last hebt van hoofdpijn, weinig energie en vermoeidheid, maar bijvoorbeeld ook menstruatie klachten en je labiel voelen.

Daar is iets aan te doen!

Als je rug pijn doet of verstijfd is, heeft dat een bepalende invloed op hoe je je voelt. Onze rug is vaak de oorzaak van allerhande klachten en blokkades. Door stress en pijn blokkeert je energie. Dat geeft een gespannen en vermoeid gevoel. Je ruggengraat heeft namelijk invloed op het functioneren van je organen en alle andere functies in je lichaam.

Zowel de ontspanning als de krachtige oefeningen van Chi Neng Qigong voor de rug, nek en schouders zorgen ervoor dat je rug beter functioneert en doorstroomt. De zeer heilzame en bijzondere oefeningen zijn gericht op:

– het weer doorstromen van de energie in je ruggengraat.
– het soepel maken van rug, nek en schouders, je voelt je energieker.
– leren bewegen vanuit je lichaamskern, de beweging wordt aangestuurd van binnenuit.
– verbetering van je basishouding.

Een ontspannen en krachtig gevoel in je lichaam is het gevolg, je voelt je een nieuw mens. Het is opmerkelijk hoe cursisten die deze oefeningen doen opknappen en versteld staan van het verdwijnen van reeds lang bestaande ongemakken in het lijf. Ook emotioneel worden oude vastzittende ervaringen in stroming gebracht, waardoor je emoties op een milde manier in balans worden gebracht.

Datum:              nog onbekend
Locatie:            Energy Inn
Begeleiding:    Jeanne Verhulst
We werken met een kleine groep, dus veel individuele aandacht en begeleiding.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar de contactpagina.